CREDITE PERSOANE FIZICE

FINANŢĂRI FIRME

Credit de nevoi personale

Creditul de nevoi personale este destinat satisfacerii nevoilor personale diverse sau achiziţionării unor bunuri fără a fi necesară justificarea sumelor solicitate.

Se caracterizează prin aprobarea rapidă a unor sume relative mari (în funcţie de venituri, grad de îndatorare şi bancă) fără a fi necesara existenţa avansului, a giranţilor sau a altor garanţii.

Valoarea creditului: maxim 20.000 EURO sau echivalent RON, CHF, USD.

Perioada de rambursare: minim 6 luni, maxim 10 ani

Vârsta: între 18 şi 70 ani (la sfârşitul perioadei de creditare)

Avans: nu este necesar

Tipuri de venituri: salarii, bonuri de masă, pensii, bonusuri şi comisioane, chirii, drepturi de autor, dividende, venituri din alte activităţi etc.

Comisioane: în funcţie de tipul de credit şi bancă pot exista comisioane de analiză dosar, de acordare (se pot opri din valoarea creditului), comisioane de administrare lunare (se aplică la soldul creditului), comisioane de rambursare anticipată (în cazul rambursării parţiale sau totale a creditului respectiv) etc.


Credit de nevoi personale cu ipotecă

Creditul de nevoi personale cu ipotecă permite obţinerea unor sume mari de bani ce nu trebuie justificate în condiţiile constituirii unei ipoteci de grad I asupra unui imobil adus ca şi garanţie în favoarea băncii.

Poate fi folosit pentru achiziţionarea unui imobil sau teren, construire imobil în regie proprie, refinanţarea altor credite în condiţii mai avantajoase, investiţii, alte utilizări etc.

Valoarea creditului: minim 5.000 EURO (sau echivalent RON, CHF, USD); maxim nelimitat (în funcţie de bancă, venituri şi garanţii).

Perioada de rambursare: minim 6 luni, maxim 40 ani

Vârsta: între 18 şi 80 ani (la sfârşitul perioadei de creditare)

Avans: nu este necesar

Garanţii: imobil (casă , apartament , teren)

Tipuri de venituri: salarii, bonuri de masă, pensii, bonusuri şi comisioane, chirii, drepturi de autor, dividende, venituri din alte activităţi etc.

Comisioane: comisioane de analiză dosar, comisioane de acordare, comisioane de administrare lunar/anual, comisioane de rambursare anticipată (în cazul rambursării parţiale sau totale a creditului respectiv) etc.

Alte costuri: evaluarea imobilului adus ca şi garanţie, extras de carte funciară, taxe notariale, înscriere ipotecă, asigurare de viaţă şi imobil.

Aplica acum