CREDITE PERSOANE FIZICE

FINANŢĂRI FIRME

Despre noi

Credit Line Financial este o companie româneascã specializatã în soluţii de finanţare, adresate atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice, în baza contractelor de parteneriat încheiate cu instituţii financiar-bancare şi nonbancare (bănci, societăţi de leasing etc).

Satisfacţia clienţilor nostri este cel mai important lucru, de aceea încercăm să răspundem nevoilor clienţilor noştri cu maximum de profesionalism, rapiditate şi corectitudine.
În acest scop, consultanţii noştri sunt selectaţi cu atenţie şi pregãtiţi în cadrul unui program derulat în colaborare cu bãncile partenere. Sunt persoane dedicate şi motivate sã vinã în întâmpinarea clientului şi sã-i acorde tot sprijinul de care acesta are nevoie pentru a selecta produsul bancar adaptat nevoilor sale.

Vã oferim consultanţã gratuitã, ne ocupãm de actele necesare contractãrii creditului, vã oferim şi alte servicii utile şi susţinem împrumutul în faţa bãncii împreunã cu dumneavoastrã. În afarã de avantajul de a avea la dispoziţie, într-un singur loc şi în acelaşi timp, mai multe oferte actuale ale bãncilor pentru alegerea unui credit, apelând la serviciile noastre puteţi sã vã faceţi o imagine mult mai relevantã cu privire la condiţiile impuse, astfel încât sã puteţi alege cea mai buna variantã. Aceasta deoarece noi vã oferim nu numai informaţiile care pot fi obţinute de la bancã, ci vã ajutãm în acelaşi timp sã întelegeţi mult mai clar informaţiile din contract. Astfel, pot fi eliminate temerile legate de necunoştinţa unor anumiţi termeni financiari sau altor detalii cu privire la dobânda sau comisioanele practicate.

Economisiţi timp şi puteţi alege cea mai bunã ofertã de creditare, alãturi de noi.
Noi vã reprezentăm la bănci şi instituţii de finanţare partenere.